20 Mayıs 2012 Pazar

Kate Meddleton Kİmdir?

Kate Meddleton Kİmdir?İngiltere veliahtı prens William ile 29.04.2011 saat 13:00 'de evlendi.Bir anda mütevazi hayatı değişti ve dünyaca tanınan biri oldu.Sade güzelliği ile kendine bir çok insanı hayran bırakan,

Kate Meddleton kimdir?


Kate Middleton 9 Ocak 1982 yılında doğdu.Marlborough koleji ve St Andrews üniversitesi ni bitirdi.Middletonın babası Michael Francis eski bir havayolu yetkilisi ve hareköe2t memuru, annesi ise Carole Elizabeth Goldsmith ise eski bir havayolu hostesi.

Bugünkü servetlerine sıfırdan ulaşan aile, postayla oyuncak ve eğlence malzemeleri satışı yapan bir şirketi yönetiyor. Ailenin iki tarafı da Londralı değil, Baba Leeds, Anne County Durham kökenli ve ailelerinde türlü meslekten insan olsa da soylularla bir bağlantıları yok.

Kate Middletonın kendisinden küçük iki de kardeşi var. Aile, iş dolayısıyla 1984-86 arasında Michael Middletonın işi dolayısıyla Ürdün de yaşadı.Kate Middleton, Prens William ile İskoçya daki St. Andrews Üniversitesi nde ortak aldıkları bir sanat tarihi dersinde tanıştı. Her ikisi de bir süre aynı öğrenci evinde kaldı.


Prens William daha sonra coğrafya programına geçerken, Middleton sanat tarihi alanında mezun oldu.
Kate Meddleton Kİmdir?

0 yorum:

Yorum Gönder