20 Mayıs 2012 Pazar

Yaşlanma Belirtilerini Moringa ile Önleyin

cilt bakımı, antioksidan, cilt güzelliği, yaşlanma belirtileri, ciltteki cizgiler, şifalı bitki, göz bakımıMoringa bitkisi, içerdiği yğksek oranda ki Antioksidanlar ile cilt ve yüz kırışıklıkların, göz çevresi ve yüzdeki ince çizgilerin görünümünü azaltır. Ayrıca, artrit, kanser, kalp ve böbrek hastalıkları gibi çeşitli kronik hastalıkların başlamasını önler.

Filipin dilinde "Malunggay", İngilizce "Moringa" bilimsel litaratürde "Moringa oleifera" olarak adlandırılır. Moringa, dünyanın en faydalı bitkilerden biridir.

Moringa bitkisin, kullanımını bilen bir çok kişi tarafından "mucize sebze" olarak adlandırılır. Bu bitki tropik tüm ülkelerde üretilir ve yıl boyunca mevcuttur. Gıda ve Beslenme Araştırma Enstitüsü - Bilim ve Teknoloji Bölümü moringayı ajansın resmi logosu olarak kullanmaktadır..

Pişmiş Moringa yaprakların yüz gramı; 3.1 g. Protein, 0.6 g. lif, 10 mg thiamin, 0,14 mg riboflavin, 1,1 mg niasin ve 53 mg askorbik asit ve yüksek oranda C vitamini, 0.07 96 mg kalsiyum, 29 mg fosfor, 1.7 mg demir, 2820 mg karoten, 45mg tokoferol (vitamin E)ile mükemmel bir vitamin A ve B kaynağıdır.
Devamını Oku öbbYaşlanma Belirtilerini Moringa ile Önleyin

0 yorum:

Yorum Gönder